Kölyökzsúr

Arcfestési ötletek Jégvarázs partihoz

Az Arcszíntér blog szerkesztője Fürjes Orsi tegnapi cikkem kapcsán néhány tippet ad ahhoz, hogy a Jégvarázs partin milyen arcfestéssel kápráztassátok el a gyerkőcöket.

Itt a kánikula, és mi hűsíthetne le igazán? Egy kis Jégvarázs.

Egy témapartin elengedhetetlen, hogy a dekoráción és játékokon kívül a gyermekek is viseljenek néhány olyan ismertetőjegyet (arcfestés, ruhadarab), ami visszatükrözi a buli alaptémáját. Néha elegendő a színek harmonizációja, azonban egy igazán profi partin nélkülözhetetlen az arcfestés is.

Orsival előre nem egyeztettük a témát, így hirtelen nem is tudott nekünk saját készítésű festéssel előrukkolni, viszont néhány tanácsot és fotót összegyűjtött nektek.

 

Ki ne szeretné Olafot, a vidám hóembert, aki a dermesztő télben is élteti a nyarat? Személy szerint az egyik kedvenc szereplőm ebben a mesében.

Forrás:http://stellarfaceandbodyart.com/

 

Na és Elza koronája? Ez is remek téma. Készülhet aranyból, de készülhet jégből is (azaz fehér és világoskék festék használatával). Díszíthetjük csillámporral, vagy éppen egy strasszkővel, hogy még fényesebb és hangsúlyosabb legyen.

 

Forrás: http://www.nadinesdreams.com/

 

Forrás:http://www.nadinesdreams.com/

 

Vagy vegyük a másik „főszereplőt”, a jeget, a havat. Hány fajta hópelyhet lehet rajzolni?  Egy dologban egyeznek, mindegyik kristály, víz-jég kristály.

Forrás:http://www.suzannesfacepainting.co.uk

 

Ami meseszép változatokat mutathat, de mindegyik szabályos 6 ágú szimmetrikus alakzat. Itt már megnyílik előttünk a lehetőségek végtelen tárháza. Csak a fantáziánk szabhat határt.

 

Forrás:http://facepaintingillusions.blogspot.com

 

Orsi egy csodálatos képet mégiscsak megosztott saját munkái közül,  melyet az Online Mikulás Akadémia felkérésére készített. Felkérték, hogy Mikulás és segítői részére tervezzen meg egy arcfestési oktató anyagot, mely csak és kizárólag a tanfolyamon résztvevők számára lesz elérhető. Egyenlőre még senki nem látta a képeket, most viszont Hótündér kivételesen megengedte, hogy a Kölyökzsúr oldalán is megjelenhessen ez a fotó.

 megjelent cikkek főoldalon képek (2)

 

A Csillámvilág oldala is készített egy kis videót, hogyan tudtok testfestékkel sablon segítségével egyszerűen hópihe alakot festeni.

 

 

Ha nem sikerül elsőre a festés ne keseredj el, gyakorlat teszi a mestert. Nézd meg néhány amatőr próbálkozás is mosolyt csal a gyerekek arcára.

Forrás:https://www.facebook.com/partycornerbali

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!