Kölyökzsúr

Violetta matrica gyűjtő albuma – saját készítésű karácsonyi ajándék

Szinte minden iskolában karácsony előtt szerveznek az osztályok ajándékozó ünnepséget. Nagy izgalommal jár kitalálni, vajon ki-kit húzott. Lányom már egy hete nyomoz és szinte mindenkiről tudja az osztályban, hogy kinek fog ajándékot adni, de saját magáról nem sikerült kiderítenie ki húzta.

De azt mondta nem is akarja tudni, mert akkor nem lenne meglepi. Egy meghatározott összeg 1.000 Ft áll a rendelkezésére minden gyereknek, hogy ajándékot vásároljon, vagy készítsen a kihúzott osztálytársának. Fanni lányom minden évben édességgel és egy saját készítésű ajándékkal lepi meg a kihúzott gyereket. Idén a legújabb divat szerint Violetta figurája a legfelkapottabb az osztályban, így elkészítettünk egy Violettás matrica gyűjtő albumot, mely mellé még egy tábla csoki és egy-két ív matrica kerül.

Nézzétek meg ti is hogy sikerült az ajándék.

20141215_194020

 

A4-es méretű lila kartonlapot hajtottunk kettőbe, így kialakítottuk a füzet borítását. Színes nyomtatóval kinyomtattam Violetta fényképét (png formátumot válasszatok, akkor nincs háttere a képnek, könnyebb lesz kivágni), majd Fanni elrendezgette hová kerüljön a kép. Néhány szívecskés matricát is ragasztott a lapra és hangjegyes scrapbook papírból kivágott mintát. A jobb felső sarokban látható Violetta szövegű formát én vágtam ki fehér kartonból és fekete tűfilccel, szabad kézzel másoltam fel a szöveget. Még néhány dekor gumi szív is került a lapra, valamint folyékony ragasztóval bekentem néhány helyen a lapot, amit rózsaszín csillámporral szórtunk be.

20141215_194203

 

Egy halványkék rövid szalag és egy kristály szívecske (ráragasztottam egy gombra, hogy jobban elálljon a papírtól) segítségével lehet bezárni a füzetet. Hátul masnira kötjük a szalagot.

20141215_194145

 

Mivel a matrica gyűjtő albumokban előre rajzolt keretek vannak, így mi is rajzoltunk néhányat a füzetbe, de persze középen hagytunk üres lapokat, hogy a kislány tudjon rajzolgatni kedvére. A lapokat cérnával varrtam a kemény laphoz, míg a széleket sarok lyukasztóval díszítettük.

20141215_194050

 

 

Ha tetszett a leírás, akkor kérlek oszd meg a FACEBOOK-on is!

—————————————-

Megvásárolható termékek segítségével te is könnyen elkészítheted Violetta matrica gyűjtő füzetét, vagy hasonló ajándékokat.

Violetta metál díszítésű matrica ív Ára: 250 Ft

 

Szívecskés matrica ív 3 féle Ára: 100 Ft/ ív

 

Csillámos dekoráló szett, 6 db-os Ára: 650 Ft

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!