Kölyökzsúr

Tanulásra csábító íróasztalok

Könnyebben lehet leültetni csemeténket tanulni ezekhez az igazán ötletes íróasztalokhoz.

Csemeténk a tanulási időt kellemes környezetben eltöltve, sokkal aktívabb és figyelmesebb lesz. Szívesebben ül le a buszos íróasztalához, ahol minden kis mütyürje, színező készlete körbe veszi, mintha egy dohányzóasztal mellett térdelve kellene leckéjét megírnia.

Forrás: www.lushome.com

 

Azonnal tovább rajzolhatja elképzeléseit a kis tervező, aki sosem fogy ki az ötletekből.

 

Forrás:www.piewrite.com

 

Ezt az íróasztalt ti is könnyen elkészíthetitek. Az Ikeában vásárolt szettet használva,  az asztal tetejére táblafestéket kell felvinni, így krétával bármi rárajzolható, majd könnyedén eltávolítható egy szivacs segítségével. A táblafesték rengeteg fajta felületre felvihető, szekrényoldalán, ajtaján, falon is kiválóan használható. Egy üveg ára 2000 Ft körül van. De kapható mágnesfesték is, amit ha felkenünk a felületre, száradás után bármilyen fém megtapad rajta. Jegyzeteket, rajzokat lehet vele az asztalra erősíteni.

Forrás:www.designbuildlove.com

 

 A praktikus, sok tárolóhellyel rendelkező íróasztalt nagyon szeretik a gyerekek, hiszen minden kéznél van, amivel még jobban kiteljesedhet a kreativitásuk.

Forrás:www.lushome.com

 

Még egy izgalmas asztalka, ahol az állandóan tervezgető, rajzolgató gyerkőcök is kiélhetik szenvedélyüket. Nagy rajzpapírtömbök csábítanak a festésre, rajzolásra. 

Forrás:www.moderndecoratingdesign.com

 

Kisebb gyerkőcöknek, de akár még az alsós gyerekeknek is vidám játék és tanulási teret biztosító repülőgép alakú íróasztal. 

Forrás: inhabitots.com

Nagyobb tanulók és felnőttek pedig ilyen egyszerűen tudnak maguknak zárt teret alkotni, ahol a figyelmük elterelése nélkül tudnak dolgozni, alkotni.

Forrás:www.bigbobz.com

 

——————————-

És azért, hogy a gyermekünk a sok tanulás után jót tudjon aludni, megvásárolhatjuk számára ezeket a kényelmes gyermekágyakat.

 

busz_gyerekagy_11

Sárga busz

Ára: 42.990 Ft-tól

 

tuzolto4web

Tűzoltó autó

Ára:42.990 Ft-tól

 

gyerekagy 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!