Kölyökzsúr

Lányom Twyla jelmezt akar farsangra! – Hogyan kezdjek hozzá?

Mikor ezzel az igénnyel állt elő kislányom, már nem lepődtem meg, hiszen tavaly Cloudin Wolf jelmezt kellett neki összeeszkábálnom. Emlékszem szaladtam a méterárú boltba, hogy fekete tüll és lila szatén anyagot vegyek. Elég sokáig kellet bíbelődnöm akkor a farkas fülekkel, amit végül színes karton papírból és egy hajpátból készítettem. Sőt még arany fülkarika is volt rajta. 

 Rájöttem a tavalyi buli után, hogy nemcsak a jelmez, hanem az arcfestés és a haj is nagyon fontos kelléke a farsangnak. Ezért idén jobban nekikészülök a feladatnak.

Videóban nézhetitek meg, hogyan  készítsetek a Monster High mese szereplőjéhez, Twyla-hoz hasonló arcot kislányotoknak.

Twyla, a mumus lányaként sokat tartózkodik a sötétben, nagyon félénk, ezért kevés barátja van. Mivel mumusként a rémálmok megkeresése és felfalása a feladata, sokszor nehezen birkózik meg az összegyűjtött rémálommal.

Twyla baba Ára: 6.490 Ft helyett 3.490 Ft

A jelmez elkészítésekor a mesében lévő ruházatát kell utánoznunk, amihez szükségünk van az arcfestésen kívül néhány ruhadarabra és egy parókára is. 

A jelmezhez illő parókát megvásárolhatjátok a képre kattintva, 4.030 Ft-os áron!

 

Kek-sello-paroka

Kék paróka – 4.030 Ft

 

 

Adjunk kislányunkra egy fehér harisnyanadrágot, valamint egy lila szűk felsőt. Erre rajzoljunk csíkokat, amik nyugodtan görbüljenek erre-arra és néhány helyen egy-egy pókkal is dobjuk fel. Mosható filctollakkal dolgozva nem teszünk kárt a ruhában sem. A gyermek nyakába egy fekete selyem szalagot kössünk.

Kiegészülhet a jelmez egy fehér plasztik övvel is, melyet a szoknya fölött lazán kell megkötni. A szoknya is lila színű legyen, ha van otthon tüll anyag vagy fekete selyem, akkor abból rávarrható egy-egy csík. De ha nincs az sem baj, a lényeg, hogy lila legyen a ruhadarab. A cipőnek nem kell feltétlenül lilának lennie, akár egy lila harisnyával is be lehet burkolni a saját cipőcskéjét. A képen egy profi, megvásárolható darabot láttok, ez alapján készüljön el a jelmez.

Kiegészítőként egy Monster High mintájú válltáskát vagy Twya babát foghat kislányunk a kezébe.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!