Kölyökzsúr

Készítsünk egyedi gyöngyékszert Édesanyánknak

Vendég bloggerünk, Klárik Tünde mutat nektek néhány csodálatos gyöngyékszert saját kollekciójából, és meginvitál mindenkit Anyák Napi Gyöngyékszer Bemutatójára, ahol bárki elkészítheti édesanyjának szánt ajándékát.

A gyöngyből készült ékszerek egyre divatosabbak manapság. Különlegességük, szépségük és egyediségük teszi őket olyan népszerűvé. Igazi értéküket pedig a design, a minőségi alapanyagok és a kézi munka adja meg.

Az viszont már kevésbé köztudott, hogy nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is viselhetnek gyöngyékszert. Számos kedves virág, szív, lepke vagy mesemotívum létezik, amik díszíthetik a pici kezeket, ujjakat vagy nyakakat. Kedves ötlet, amikor az anyukák és lányaik hasonló ékszert viselnek. Erre kiváló példa ez a kisméretű térbeli szív medálka, melyet felnőttek és gyereknek egyaránt hordhatnak. 

1.kep

A számtalan színben elkészíthető virágos modellek szintén kiválóan illenek az anyukák és a kis hercegnők ruhatárába pl. esküvő, ballagás vagy más esemény alkalmával. 

 

2.kep

Abszolút favoritok lehetnek még a mulatságos állatfigurák, legyen az cica, halacska vagy akár tengeri csikó. 

3.kep

Még mindig tart a bagolyőrület, a baglyocskák megjelennek táskán, pénztárcán, kulcstartón és természetesen ékszer formájában is. 

 

4.kep

A gyöngyhímzés technika megadja azt a lehetőséget az alkotónak, hogy tetszése szerinti formákat hozzon létre, a lehetőségek száma gyakorlatilag korlátlan.

A tini korosztály szívesen hordja a  pálcás ékszereket, amikor egy fém ékszerláncon különféle méretű és fajtájú gyöngyök és az ún. zsuzsuk találhatók.

6.kep

 

Ezek lehetnek kar vagy bokaláncok, kulcstartók vagy táskadíszek is. 

5.kep

A most bemutatott termékek és más gyöngyös ékszerek is megtekinthetők, illetve megvásárolhatók lesznek a Klárik Tünde Modern Gyöngyékszerek által szervezett II. Gyöngyékszer Bemutató és Anyák Napi Vásár programon, melynek  a Hellebrandt Judit Torta Stúdió ad otthont (1103 Budapest, Kada u. 43. III. lépcső, II/5.) 2015. május 2-án 14 és 18 óra között A belépés díjtalan. Anyukák, nagymamák, keresztmamák és persze az ifjú hölgyek is találnak maguknak vásárfiát. 

plakat

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!