Kölyökzsúr

Violetta koncert helyett!

A jövő hét végén, még az iskola kezdés előtt jól időzítve érkezik hazánkba Violetta és csapata. A két napos koncertturné alatt többször is előadják a show-t, mely minden kis tini álma. 

A jegyárak nem éppen az átlag ember zsebének valóak, hiszen a legolcsóbb jegy 9990 Ft, míg a csomag ajánlatban a Prémium jegyek ára 60.000 Ft-ba kerül. Bár ebbe már beletartozik a személyes találkozó a sztárokkal és közös fotó készítési lehetősége is.

Tudom, hogy sok szülőt nyaggatott a kislánya, hogy ott legyen a bulin – köztük az én kilenc éves lányom is így tett -, de mi sem tudunk eljutni a koncertre. Viszont kárpótlásul megígértem neki, hogy az iskolai eszközök vásárlásakor választhat magának Violettás tolltartót és táskát. Így az iskolakezdés előtt a koncertjegy árát bizony elköltjük a tanszerekre.

Ide beszúrom nektek is azokat a dolgokat, amiket én veszek a lányomnak a suliba, hátha valaki mást is érdekel és már régóta kereste ezeket az eszközöket.

Tornazsák, két mintával. Azoknak is ajánlom, akik táskát nem tudnak a gyereknek venni. 1.990 Ft-ba kerül és nagyon divatos.

Katt a képre a vásárláshoz.

Bár nem kifejezetten a suliba való, de nagyon tetszenek a lányomnak ezek az esernyők, igazán kitűnhet vele a suliban. Szintén 1.990 Ft-os áron megvásárolhatóak. Kattints a képre.

 

Korábban egy bejegyzésben már megmutattam nektek, hogyan készítettem matricagyűjtő albumot a lányomnak (és egyébként Violetta titkos naplót is csináltam neki), most azonban már olcsóbban kaphatóak az ilyen füzetek, így ezt is ajánlom, hogy nézzétek meg. A képre kattintva megvehetitek a naplót rúzs alakú tollal 1.490 Ft-ért.

 

És itt a hőn áhított iskolatáska, amit mindenképpen meg kell majd vennem a kislányomnak, csak még nem döntötte el, hogy a húzós vagy a háti változatot kérje. Igaz egyik sem olcsó, viszont a koncertjegy árából + utazás + nasi pont kitelik. A húzható táska 15.990 Ft, míg a hátizsák 13.790 Ft-ba kerül.

  

Akik szintén nem tudnak a koncerten részt venni, azok számára beillesztettem egy videót az idén télen Rómában bemutatott előadásról.

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!