Kölyökzsúr

Tippek csodás selyem masnik készítéséhez – VIDEÓ

A gyors masnik feltalálása óta már nem annyira égető kérdés sokak számára, hogyan kell szép ajándék csomagot készíteni, viszont mégiscsak szebb, ha az ember maga készíti el selyemszalagból a díszt, akár a csomagra, akár a fenyőfa dekorálására. Néhány videót kerestem a neten, hogy ne karácsony este kelljen szenvednem a tudatlanságom miatt.... Tovább »

5 egyszerű, házi készítésű karácsonyfa dísz

Kislányom, Fanni szeretné az egész lakás kidíszíteni karácsonyra. Már el is kezdte testvérével együtt a tavaly vásárolt több méter beltéri fényfüzér felszerelését a falra. Azonban ezzel nem elégszik meg, hiszen saját készítésű karácsonyfa díszeket fog készíteni. Kerestem neki a neten néhány inspiráló és egyszerűen elkészíthető darabot.... Tovább »

Ijesztő denevér dekoráció házilag

Halloween idején a bejárati ajtót, az ablakokat vagy az egész szobát is dekorálhatjuk mindenféle ijesztő dologgal. Két évvel ezelőtt Írországban jártam pont Halloween idején és ott is minden ablak csupa pókháló volt, valamint denevérek és faragott tökök díszítették az ablakokat, ajtó melletti belépőket. Rajzoltam egy denevér figurát, ami ti is nyugodtan használhattok az ünnepi díszítés… Tovább »

Versenyautós dekoráció a gyerekszobába

Gondolom sokan nézitek az amerikai  Nagy házátalakító műsort, melyben a gyerekeknek készített szobák mindig a kedvenc mesehős, sport tevékenység, vagy művészeti ág témájának felhasználásával készül. Én is megpróbálok összegyűjteni nektek néhány ötletet, hogyan dekoráljátok a gyerekszobát a kis lurkók kedvenceivel.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!