Kölyökzsúr

Minyonok partija

Hatalmas siker a mozikban és azon kívül is a Minyonok legújabb története. Éppen ezért a gyerekek kedvencei már a születésnapi partikon is felbukkannak. Kíváncsi vagy, hogyan lehet gyermeked bulija felejthetetlen a sárga kis bigyókkal? Olvasd tovább…... Tovább »

Farsang kerekesszékkel

Közeledik a farsang. Minden gyermek várja, hogy szebbnél szebb jelmezbe öltözve mutathassa meg magát a többieknek. Nincs másként ez azoknál a gyerekeknél sem, akik egy kicsit különböznek a többiektől – kerekesszékkel élik mindennapjaikat. ... Tovább »

Farsangi jelmez – sztárcsemete módra

Minden gyerek várva-várja a farsang napját, amikor bármilyen szuperhős, vagy kedvenc állat bőrébe bújhat. Az USÁ-ban, ahol a híres sztárok töltik mindennapjaikat nincs farsang, azonban Halloween igen. Az ő gyermekeik ekkor veszik fel jelmezeiket, és járják végig cukorkáért a szomszédokat.... Tovább »

Születésnapi rabló kergetés – Zsaru parti gyerekeknek I.

A rablót kergető rendőr sok mesében előforduló hős. Manapság a nagyobb gyerekek már inkább a helyszínelők, vagy a krimisorozatok kapcsán érzik úgy, hogy a rendőri munka milyen izgalmas és hősies munka lehet. Éppen ezért rengeteg kisfiú és most már egyre több kislány szeretne ezeknek a hétköznapi hősöknek a bőrébe bújni. Számukra a rendőr témájú szülinap… Tovább »

Versenyautós és lovas szülinapi meghívót készítettünk

Október elején közös játékot hirdettünk a Kreatív Lurkó játék webáruház együtt. Az áruház első szülinapjának megünneplése kapcsán a Kölyökzsúr felajánlotta a játék nyertesének, hogy 10 db kézzel készült egyedi meghívót tervezünk gyermeke számára. A nyertessel felvettük a kapcsolatot, mivel két gyermeke van, így 5-5 db meghívó készítését kérte.... Tovább »

Kalóz partihoz szemfedő házilag

A kisfiúk kedvenc bulija a kalóz parti. Imádják, hogy “rosszak” lehetnek és persze a kincskeresés sem utolsó számukra. A még élethűbb játékélmény elérése érdekében próbáljunk meg a külsőségeket is a parti témájára szabni. Ezért ma egy letölthető, nyomtatható mintát készítettem nektek, a kalóz szemfedő.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!