Kölyökzsúr

Ne hidd, hogy a 40. az utolsó!

Sokunk számára a 40. születésnap ugyanolyan volt mint a többi. Azonban vannak, akik ezt a napot tartják életük egyik legrosszabb napjának, hiszen úgy érzik, ők már a hanyatlás útjára léptek. Ők kaphatják ezeket a vicces és néha siralmas tortákat.... Tovább »

Zsugorianyu spórolós formatortája

Ti is tudjátok mennyibe kerül manapság egy formatorta a cukrászdákban. 8-10.000 Ft alatt biztosan nem tudtok megvásárolni egy ilyen tortát. Éppen ezért mindenkit arra biztatok, hogy próbálja meg saját maga, otthon elkészíteni a vágyott édességet. Van aki már megtette ezt és lássatok csodát 1.500 Ft-ból sikerült is neki. Hogyan?... Tovább »

Formatorták házilag

Válogattam nektek a formatorták közül néhány izgalmas darabot. Ezek mind “ház” témában készültek. Inspirációként jegyzem meg, hogy az ismerőseim közül senki nem cukrász, mégis az ő tortáik is megállják helyüket ebben a bejegyzésben.... Tovább »

5 féle ütős torta csúcsdísz

Születésnap közeledtével mindig elgondolkodunk milyen tortát is készítsünk, vagy készíttessünk. Azonban sokan a torta legfontosabb elemével nem foglalkoznak, a csúcsdíszítéssel! Összegyűjtöttem néhány ötletes gyertyát illetve torta “csúcsdíszt”.... Tovább »

Könnyű nyári édesség babaköszöntő partira

Múlt hétvégén volt az öcsém kislányának keresztelője. Emiatt nézegettem körbe a neten, hogy vajon mások hogyan ünneplik a keresztelőt és a baba születését. Testvérem nagyon szeret tortákat készíteni, de ebben a hőségben nem igazán sikerül neki a cukormáz. Így gyűjtöttem egy csokorra valót egyszerűbben elkészíthető édességből, a cake pops-ból. Most nektek is megmutatom miket találtam.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!